Screens

Screens overkapping worden voornamelijk gebruikt op plaatsen waar andere schermen niet mogelijk zijn of esthetisch niet passend worden geacht.

Een groot pluspunt van screens overkapping is dat ze weinig last hebben van de wind. Het speciale screendoek weert 80% van de warmtestraling en is licht doorlatend zodat het contact met de buitenwereld behouden blijft. Er is ook screen verduisteringsdoek verkrijgbaar. Verder zijn screens uitermate handig als u veel van huis bent, maar toch uw zonwering naar beneden wilt laten.

U kunt het doek zeer eenvoudig reinigen. De verticaal zonwering is leverbaar in elke gewenste RAL-kleur, gecombineerd met een glasvezeldoek uit de brede collectie. De screendoeken zijn allen brandvertragend, antistatisch en rot en schimmelvrij.

Het brede programma biedt vele mogelijkheden voor zowel kantoorgebouwen, ziekenhuizen, bejaardentehuizen alsmede de particuliere markt.

Ook worden screens vaak door architecten voorgeschreven om het aangezicht van een complex een bepaald beeld te geven! In al die gevallen is een screen een relatief goedkope zeer functionele zonwering die ook bij wisselvallig weer, voor probleemloze zonwering zorgt.

Voor elke muur of koofsituatie situatie kan een passende oplossing worden bedacht. Elk product is in termen van afmetingen, kleurcombinaties en bedienings-varianten een uniek product.

Screens voor overkapping

Kleinere screens kunnen worden bediend door band, koord of staaldraad, grotere middels een windwerk met slingerstang. Het bedieningspunt kan zowel binnen als buiten worden aangebracht.

Het toppunt van comfort is natuurlijk elektrische bediening, al dan niet met afstandsbediening. Nog comfortabeler is automatische besturing, waardoor screens zakken of juist worden opgehaald als de weersomstandigheden daartoe aanleiding geven.

Waarom screens overkapping?

  • Ze zijn op moeilijk bereikbare plaatsen te monteren
  • Roestvrij, Uv-bestendig en onvervormbaar
  • Alle onderdelen worden vervaardigd uit hoogwaardige kunststof en maken de screens tot ijzersterke lichtgewichten.
Zonwering overkapping
Scroll naar boven