Overkappingen

Terrasoverkappingen van Douglas, Nobifix, aluminium en Eikenhout door terrasoverkappingspecialist.nl

Een veranda is de ultieme brug tussen uw woning en uw tuin. De houten terrasoverkappingen van terrasoverkappingspecialist.nl zorgen ervoor dat u gedurende alle seizoenen optimaal van het buitenleven kunt genieten. Voel de magie van een verlengde zomeravond of een frisse herfstdag zonder de kou. Met onze overkappingen krijgt uw woning niet alleen meer karakter, maar verhoogt het ook uw wooncomfort.

Douglas overkapping

Douglas Houten Structuur

De houten overkappingen van terrasoverkappingspecialist.nl stralen zowel authenticiteit als moderniteit uit. Gemaakt van onbehandeld Douglas hout, hebben ze een stoer en tegelijkertijd elegant karakter. Deze overkappingen zijn veelzijdig in gebruik, ideaal als terrasoverkapping, carport of zelfs als luifel. Door hun slimme design en gemakkelijke installatieproces bieden ze bovendien een uitstekende prijs-kwaliteitsverhouding.

Dak eigenschappen

Wij gebruiken dakleer, glas of 16 mm polycarbonaat kanaalplaat in helder of opaal voor het dak. Afhankelijk van uw keuze, varieert de lichtinval en zonwering. De polycarbonaat platen zijn Uv-bestendig, extreem stevig en goed isolerend. Polycarbonaat is ook brandveilig, zelfdovend en vraagt nauwelijks onderhoud. U kunt ook kiezen voor een glazen of bitumen dak, vraag naar de mogelijkheden.

Design & Materiaal

Wij bieden zowel standaard afmetingen als maatwerkoplossingen, afhankelijk van uw wensen. Of u nu kiest voor een vrijstaand model of een muuraanbouw, er zijn opties voor elke woning en situatie. De beglazing wordt gemonteerd met een aluminium profielsysteem, waardoor u een duurzame en onderhoudsvriendelijke overkapping krijgt. Het hout is fijn bezaagd en heeft diverse afmetingen afhankelijk van de functie. En terwijl hout van nature kan veranderen, voegt dit alleen maar meer charme toe aan de uitstraling van uw overkapping.

Onderhoud & Reinigingsrichtlijnen

Om de schoonheid en duurzaamheid van uw overkapping te behouden, is regelmatig onderhoud essentieel:

  • Reinig minstens één keer per jaar met lauwwarm zeepsop.
  • Vermijd scherpe voorwerpen of agressieve schoonmaakmiddelen.
  • Hogedrukspuiten is mogelijk, maar gebruik een gematigde druk en richt niet direct op eventuele de kitranden.
  • Indien u over de overkapping moet lopen, verspreid uw gewicht door middel van een plank of plaat.

Het juiste onderhoud verzekert dat uw overkapping jarenlang zijn uitstraling en functionaliteit behoudt.

Scroll naar boven