Over ons

Welkom op onze website! Wij zijn Frans & Rens , dé specialisten in op maat gemaakte overkappingen en glazen schuifwanden. Wij werken voor zowel particulieren als bedrijven.

Onze Geschiedenis
Het verhaal van Frans & Rens begon meer dan tien jaar geleden op een zonnige zomerdag. Frans, een ervaren bouwkundige, en Rens een meester in design en esthetiek, ontmoetten elkaar tijdens een gezamenlijk project. Ze ontdekten al snel hun gedeelde passie voor het creëren van prachtige, functionele buitenruimtes die het hele jaar door gebruikt kunnen worden. Dit leidde tot het ontstaan van prettige samenwerking.

Onze Missie
Onze missie is eenvoudig: het buitenleven voor u toegankelijk maken, ongeacht het seizoen. Wij geloven dat iedereen het verdient om te genieten van de tuin of terras. Met onze overkappingen en glazen schuifwanden verlengen we de zomers en brengen we de natuur dichterbij, zelfs in de koudste maanden.

Waarom kiezen voor Frans & Rens?

  1. Deskundig Advies – Met onze jarenlange ervaring bieden wij u niet alleen kwaliteitsproducten, maar ook deskundig advies op maat. Wij luisteren naar uw wensen en behoeften en adviseren u over de beste oplossing voor uw ruimte.
  2. Kwaliteitsgarantie – Onze producten zijn gemaakt van de beste materialen en met vakmanschap geïnstalleerd. Hierdoor garanderen wij duurzaamheid en langdurig plezier van uw investering.
  3. Persoonlijke Aanpak – Bij Frans & Rens bent u geen nummer. Wij waarderen elke klant en bieden een persoonlijke service, van het eerste gesprek tot de installatie en daarbuiten.
  4. Gratis meetservice: Natuurlijk laten wij het exacte meetwerk niet over aan de klant. Bij opdracht komt Rens of Frans persoonlijk bij u thuis om alles goed in te meten.

Ons Aanbod
Of u nu op zoek bent naar een eenvoudige Douglas overkapping voor uw terras, een glazen schuifwand voor uw veranda of een combinatie van beide, wij hebben wat u nodig heeft. Onze oplossingen zijn zowel functioneel als esthetisch, ontworpen om perfect aan te sluiten bij uw stijl en levensstijl.

Toekomst en Duurzaamheid
We zijn trots op ons vakmanschap en blijven innoveren. We volgen de laatste trends en technologieën op de voet en zoeken altijd naar manieren om onze producten duurzamer en milieuvriendelijker te maken.

Bedankt dat u de tijd heeft genomen om meer te weten te komen over ons en ons bedrijf. We hopen dat u ons de gelegenheid geeft om u te laten zien wat Frans & Rens voor u kunnen betekenen.

Neem gerust contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek of offerte. Wij zijn er om u te helpen uw droom buitenruimte te realiseren.

Met vriendelijke groet,
Frans & Rens.

Scroll naar boven